Kuukuppi kukistaa muut kuukautissuojat 6-0

Kuukupin käyttö saattaa ensin tuntua ajatuksena oudolta, sillä kuukautissuojana se poikkeaa aika lailla tamponeista ja siteistä. Mutta se juuri tekeekin kuukupista niin mahtavan keksinnön. Lue tarkemmin, miksi sinunkin kannattaisi kokeilla!

Kuukuppi on käyttömukava ja huomaamaton

Kun kuukuppi on asetettu paikoilleen oikein, se ei tunnu miltään. Nomai-kuukupin suunnittelussa on kiinnitetty aivan erityistä huomiota kupin muotoiluun ja materiaalin pehmeyteen. Koska Nomai-kupin pinta on sileä, ei kuppi hankaa emättimen herkkiä limakalvoja, eikä myöskään oikein paikalleen asetettuna paina virtsarakkoa lainkaan.

Nomai on yhtä aikaa pehmeä ja napakka. Tämä helpottaa kupin aukeamista emättimessä ja mukavoittaa siten entisestään sen käyttöä.

Tärkeä yksityiskohta on myös kupin antenni. Nomain antenni koostuu pienistä pehmeistä helmistä. Tämän ansiosta antennia on helppo lyhentää, jos kohdunsuu on niin alhaalla, että lyhentäminen on tarpeellista.

Emätintä kuivattaviin tamponeihin verrattuna kuppi on ihana vaihtoehto myös siksi, ettei sen käyttö satu edes kuukautisten loppupuolella.

Kuukuppi on luotettava

Oletko koskaan laskenut, kuinka monta kertaa päivässä vaihdat kuukautistesi aikana siteen tai tamponin uuteen? Yksi kuukupin parhaista ominaisuuksista perinteisiin kuukautissuojiin verrattuna on, että se on äärimmäisen luotettava. Kun kuppi on asetettu paikoilleen oikein, voit elää aivan normaalia elämää ilman että sinun tarvitsee pelätä kuukautissuojan pettävän.

Nomai-kuukuppia löytyy kolmessa eri koossa, mikä tarkoittaa sitä, että löydät omaan vuotomäärääsi soveltuvan kupin aivan varmasti. Keskimäärin nainen vuotaa kuukautistensa aikana 0,8 desilitraa. Jos vuotosi määrä on normaali, riittää mainiosti että tyhjennät kuukautiskupin vain kahdesti päivässä, eli aamulla ja illalla. Vaikka kupin käyttömukavuuden takia kuukautisten olemassa olon saattaa unohtaa kokonaan, on kuppi kuitenkin hyvä tyhjentää vähintään 12 tunnin välein. Tällä tavalla kuukupin käyttäjillä äärimmäisen harvinaisen toksisen shokkioireyhtymän riski pienenee entisestään.

Nomai - Kuukuppi kukistaa muut kuukautissuojat 6-0

Kuukuppi on hygieeninen

Nomai-kuukuppi on tehty lääketieteellisestä silikonista, mikä on materiaalina äärimmäisen hygieeninen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että bakteerit eivät pääse kasvamaan kupin pinnalla, mikä tamponeissa ja siteissä on riskinä. Perinteisissä kuukautissuojissa voi myös olla emättimen limakalvoja ärsyttäviä kemikaaleja. Kuukuppi on hygieeninen vaihtoehto myös siksi, että se on vaarallisista kemikaaleista vapaa vaihtoehto.

Kuukuppi säästää kukkaroasi

Mieti, mitä voisit tehdä sillä rahalla, jonka kuukausittain heität vessan roskikseen! Joidenkin arvioiden mukaan nainen käyttää kuukautissuojiin jopa 20 000 euroa elämänsä aikana, mutta varovaisimmankin arvion mukaan summa on ainakin 5000 euroa. Löydät varmasti lukemattomia siteitä tai tamponeita fiksumpia käyttökohteita tällaisille rahasummille!

Kuukuppi on ekologinen

Jokainen meistä on vastuussa siitä, ettemme omilla valinnoillamme kuormita maapalloa tarpeettomasti. Varsinkaan silloin, kun hyviä vaihtoehtoja ympäristöystävällisempään elämään on helposti tarjolla. Kertakäyttöisistä kuukautissuojista kertyy suuria määriä huonosti maatuvaa ja muovia sisältävää jätettä. Tiesitkö, että elämäsi aikana tuotat jätettä yli 100 kiloa vähemmän vaihtamalla siteet ja tamponit kuukuppiin. Se on jo aikamoinen ympäristöteko!

Kuukuppi voi muuttaa suhtautumisesi kuukautisiin!

Kuukautiset ovat vielä tänä päivänä monen naisen mielestä poikkeustila, jonka aikana elämää ei voi elää niin täysillä kuin haluaisi. Siteen tai tamponin kanssa ei kenties voi harrastaa kaikkia itselleen rakkaita urheilulajeja tai pukeutua yhtä vapaasti kuin muina aikoina. Itse kuukautisveri puolestaan voi tuntua epämiellyttävältä asialta, sillä siteisiin ja tamponeihin kertyvä bakteerikasvu voi saada sen haisemaan epämiellyttävältä. Myös vuodon määrä näyttää siteeseen tai tamponiin imeytyneenä normaalia suuremmalta, sillä vuoto saa kertakäyttöiset kuukautissuojat laajenemaan.

Useat kuukupin käyttöön siirtyneet naiset kertovat suhtautumisensa kuukautisiin muuttuneen täysin kuukupin ansiosta. Sen sijaan, että kuukautiset olisivat joka kuukausi elämää hankaloittava painajainen, niistä tuleekin naiseuteen luonnollisena osana kuuluva asia. Niin luonnollinen, että niiden läsnäolon voi välillä jopa välillä unohtaa!