Kuukuppi gynekologilta sinulle

Nomai on gynekologin suunnittelema kuukuppi, jonka muotoilu pohjaa naisen anatomian ja kuukautisten fysiologian tuntemukseen. Siksi se istuu sinulle täydellisesti sekä on käytössä varma ja huomaamaton.

TERVETULOA KUUKUPPIKAUPPAAN!

Kirkas Nomai-kuukuppi

Kuukuppi pähkinänkuoressa

Kuukuppi on kestokuukautissuoja, joka on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Se on nimensä mukaisesti kuppi, joka asetetaan emättimeen keräämään kuukautisvuotoa. Ensimmäinen kuukautiskuppi suunniteltiin jo 1800-luvulla, joten kyseessä ei suinkaan ole mikään uusi keksintö. Lukuisista markkinoilla olevista kuppimerkeistä Nomai on vaihtoehto, jonka tuotekehityksen taustalla on vahva lääketieteellinen osaaminen.Aivan uudenlaiset kuukautiset

Ajatus kuukupin käytöstä voi alkuun tuntua oudolta, sillä saatat pitää verta epämiellyttävänä asiana.
Suhtautuminen kuukautisiin muuttuu kuitenkin usein myönteisemmäksi kupin käytön myötä.

Monelle tulee yllätyksenä, miten vähän kuukautisvuotoa lopulta tulee, sillä kertakäyttöisten suojien turpoaminen saa vuodon määrän vaikuttamaan todellista suuremmalta. Kuukupin lukuisten hyvien puolten ansiosta kuukautiset muuttuvat epämiellyttävästä poikkeustilasta jaksoksi, jolloin voit elää täysillä ja tehdä samalla hyvää ympäristöllesi.

Näin syntyivät Nomai-kuukupit

Nomain suunnittelussa tärkeimpiä ohjenuoria ovat olleet naisen anatomian ja kuukautisten fysiologian tuntemus. Kuppi on valmistettu erityisen pehmeästä materiaalista, joka asettuu luontevasti emättimeen ja mukailee jokaisen naisen yksilöllistä anatomiaa täydellisesti. Laaja joukko eri-ikäisiä suomalaisnaisia testasi Nomai-kuukuppia tuotekehitysvaiheessa. Kuukautiskupin kuuluu olla huomaamaton, luotettava, helppokäyttöinen ja äärimmäisen turvallinen.  Nomai on kaikkea tätä.

TUTUSTU KUUKUPPIMALLISTOON

Kuukuppien muotovalio

Nomai on gynekologi Nonna Heiskasen käsialaa. Kuppi on valmistettu lääketieteellisestä silikonista Suomessa, ja se on muotoilultaan edistyksellinen. Kupin kapean alaosan ja sileän pinnan ansiosta se on käytössä huomaamaton eikä paina virtsarakkoa tai ärsytä emättimen herkkiä limakalvoja. Sileä pinta on myös helppo puhdistaa. Kupin antenni ja sen pohjassa oleva tartuntavahvike lisäävät kupin käyttömukavuutta

TUTUSTU NONNAAN

Punainen ja kirkas kuukuppi Nonna Heiskasen kädessä
Punaiset puukupit muodostavat sydänkuvion

Ympäristöystävällinen kuukautissuoja

Kertakäyttöisistä siteistä ja tamponeista syntyy huonosti maatuvaa ja muovia sisältävää jätettä yli 100 kiloa naisen elämän aikana. Kuukuppi on muoviton kestokuukautissuoja, jonka käyttöikä on useita vuosia. Kun kuppi on aika vaihtaa uuteen, voi vanhan hävittää joko sekajätteessä tai vaikkapa takassa polttamalla. Valitsemalla kuukupin teet siis suuren palveluksen paitsi itsellesi myös maapallollemme.

Tutustu Nomaihin

Kestävä vaihtoehto

Kuukuppi on käyttöiältään kuukautissuojavaihtoehdoista ylivoimaisin, sillä oikein hoidettuna se voi kestää useita vuosia. Hygieniasyistä kuppi on kuitenkin hyvä vaihtaa muutamien vuosien välein. Käyttömukavuutta voi lisätä käyttämällä niukemman vuodon päivinä pientä kuppikokoa ja runsaamman vuodon päivinä suurempaa kuppia. Kokeilemalla eri kokoja saat selville, millainen kuppi sinulle itsellesi kulloinkin parhaiten soveltuu.

KUUKUPIN KÄYTTÄMINEN


Kolme kokoa, kolme väriä

Punainen Nomai S on tilavuudeltaan 23 ml ja sopii erityisesti kupin käytön harjoitteluvaiheeseen ja niukkaan vuotoon. Kirkkaan Nomai M:n tilavuus on 32 ml, ja se on hyvä valinta normaaliin vuotoon. Mustan Nomain kuppikoko on 41 ml. Se soveltuu normaalin vuodon lisäksi myös runsaaseen vuotoon.

VALITSE ITSELLESI SOPIVIN KOKO JA VÄRI

Miksikö kuukuppi on ylivoimainen?

  1. Kuukuppi on käyttömukava ja huomaamaton. Kun kuppi on asetettu paikoilleen oikein, se ei tunnu miltään. Voit elää myös kuukautistesi aikana täyttä elämää, ilman rajoituksia.
  2. Kuukuppi on luotettava. Kuppi kerää vuotoasi jopa 12 tunnin ajan ennen täyttymistään. Tämä tekee esimerkiksi uimahallireissuista tai pitkistä lentomatkoista huomattavasti mukavampia.
  3. Kuukuppi on hygieeninen. Lääketieteellinen silikoni estää bakteerien kasvua, ei kuivata limakalvoja eikä sisällä limakalvoja ärsyttäviä kemikaaleja, joita voi olla tamponeissa ja siteissä.
  4. Kuukuppi säästää kukkaroasi. Nainen käyttää elämänsä aikana kuukautissuojiin keskimäärin 5000 euroa. Kuppi on investointi, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin.
  5. Kuukuppi on ekologinen. Kertakäyttöisistä kuukautissuojista kertyy suuria määriä huonosti maatuvaa ja muovia sisältävää jätettä. Elämäsi aikana tuotat jätettä yli 100 kiloa vähemmän vaihtamalla siteet ja tamponit kuukuppiin.

Yksinkertaisesti ylivoimainen

Kuukuppi on huomaamaton_symboli

Huomaamaton

Kuukuppi on luotettava_symboli

Luotettava

Kuukuppi on hygieeninen_symboli

Hygieeninen

Kuukuppi on edullinen_symboli

Edullinen

Kuukuppi on ekologinen_symboli

Ekologinen