Kuukupin taittelu

Kuukupin taittelulla tarkoitetaan tapaa, jolla kuukuppia muotoillaan sen paikoilleen asettamiseksi. Mitä tiiviimmin kuukupin saa taiteltua, sitä helpompaa sen asettaminen on.

Kuukupin taitteluun on useita eri tapoja, joista voit valita juuri sinulle parhaiten sopivan. Tällä sivulla näytämme sinulle muutaman esimerkiksi kuukupin taittelutavoista, mutta voit myös kokeilla täysin omaa tapaasi!

Kokeile rohkeasti eri tapoja kuukupin taitteluun ja muista kärsivällisyys – kuukupin käytössä harjoittelu tekee mestarin.

 

TILAA OMA KUUKUPPI

Yleisimmät kuukupin taittelutekniikat

Yleisimpiä kuukupin taittelutekniikoita ovat sydäntaittelu, simpukkataittelu ja kolmiotaittelu. Alta voit katsoa videon näiden tekniikoiden toteutuksesta.

Jos mikään näistä tekniikoista ei tunnu omalta, kokeile rohkeasti omaa tapaasi! Löydät varmasti itsellesi sopivimman tekniikan, kun kokeilet eri tapoja ja jaksat hieman harjoitella. Älä lannistu, jos et onnistu ensimmäisellä kerralla – kun opit käyttämään kuukuppia, et enää halua vaihtaa sitä pois.

Näin taittelet kupin oikein

Sydäntaittelu

Simpukkataittelu

Kolmiotaittelu

Kuukupin asettaminen

Kun olet taitellut kuukupin mieleiselläsi tavalla, tarkista, että kupin yläosan ilmareiät ovat avoinna. Tämän jälkeen vedä syvään henkeä ja rentouta mielesi sekä kehosi.

Kupin paikoilleen asettamista on usein helpoista wc-istuimella istuen, pienessä kyykyssä tai toinen jalka korokkeen päälle nostettuna. Avuksi voi tarvittaessa ottaa myös hieman vettä tai öljytöntä liukuvoidetta.

Asettaessasi kuukuppia sisään, pidä se napakasti taiteltuna ja ujuta kuppi kaulun edellä koko pituudeltaan emättimeen. Tiedät, että kuppi on auennut hyvin, kun sen pohja tuntuu pyöreähköltä. Jos kuppi ei ole auennut kunnolla, voit kokeilla ottaa kupin pohjasta kiinni ja pyöräyttää sitä, tai vetämällä sitä hieman alaspäin.

Yksinkertaisesti ylivoimainen

Kuukuppi on huomaamaton_symboli

Huomaamaton

Kuukuppi on luotettava_symboli

Luotettava

Kuukuppi on hygieeninen_symboli

Hygieeninen

Kuukuppi on edullinen_symboli

Edullinen

Kuukuppi on ekologinen_symboli

Ekologinen