Käyttäjien palautteita kuukupin käytöstä

Nomai soveltuu kaiken ikäisille ja kaiken kokoisille naisille,elämäntilanteesta ja elämänvaiheesta riippumatta. Tutustu täällä tarkemmin Nomain käyttäjien kokemuksiin ja inspiroidu kokeilemaan kuukuppia itsekin!

TUTUSTU KUUKUPPIIN

Haluan antaa TODELLA positiivista palautetta teille Nomai-kupin tekijöille. ? Minun kuukautiset ovat runsaat, kivuliaat ja pari kertaa olen jopa sotkenut työtuolini, kun siteet oli ylivuotanut. ? Kokeilin siteitä, tamponeita ja viimeiseksi kuukuppeja. Ensimmäinen kuukuppini oli [kilpailijan], mutta se lensi roskiin ensimmäisen testauksen jälkeen. Kuppi oli liian jäykkä ja ei toiminut oman emättimen anatomian kanssa. Sitten löysin teidän kupin! Se oli ihanan pehmeä ja toimi hyvin vaikka vuodon alussa kohdunsuu oli todella matalalla!

Ystävällisin terveisin Minna

Hankin teidän kuukupin käyttöön reilu kuukausi sitten, kun edellisen kanssa oli ongelmia, että se painoi virtsarakkoa. Nyt on toiset kuukautiset menossa teidän kupin kanssa, eikä paineen tunnetta ole ollut! Toinen iso plussa on se, että kertaakaan ei ole tarvinnut venkslata kuppia edestakaisin sen takia, että se ei aukea, vaan kuppi asettuu ja aukeaa ongelmitta kerrasta.

Iso iso KIITOS teille aivan mahtavasta kuukupista!

Minulla on limakalvojen punajäkälä, joka aiheuttaa kuivuutta, kipua ja haavaumia. Olen käyttänyt ja kokeillut useita eri kuukuppeja elämäni aikana, koska tamponit aiheuttavat virtsankarkailua ja siteet hiostavat ja hankaavat. Kuukupin asettaminen on vain ollut täyttä tuskaa, eikä se ole koskaan asettunut paikoilleen niin etten sitä tuntisi.

Näin jokunen aika sitten teidän mainoksen ja huomasin heti, että teidän kupin ulkoreuna on muotoiltu muista kilpailevista tuotteista poiketen yläosasta lähes reunattomaksi. Luin myös tuotteen olevan pehmeää silikonia ja päätin hyvin skeptisesti kuukuppianne kokeilla. Ja mitä ihmettä!! Se on täydellinen! Kiitos teidän kuukupin jo muutenkin hankala menkka-aika helpottui suuresti! NOMAI ❤️

T. Tiia

Ihan loistava tuote! Parin harjoittelukerran jälkeen käyttö oli helppoa. Toimii treenatessa ja ohivuotoja ei tarvitse pelätä. Ei ole paluuta kertakäyttöisten kuukautissuojien maailmaan!
-Heini

Kuppi on mukavan tuntuinen, helppokäyttöinen, sekä tietysti ekologisia arvojani vastaava. Voin tehdä mitä vaan aktiviteetteja ilman, että kuppi tuntuisi ollenkaan. Ehdottomasti kuukuppimarkkinoiden paras kuppi!
-Elina

Loistava tuote! Materiaali on pehmeää ja sen huomaa käyttömukavuudessa. Ensimmäinen kuukuppi, jonka kanssa ohivuodoista ei tarvitse huolehtia. Tämän kanssa ei kuukautisia edes muista!
-Leena

Aivan huippu tuote! Niin ihanan helppokäyttöinen ja mukavan tuntuinen. Paras kuppi mitä olen käyttänyt, suosittelen lämpimästi!

On hyväntuntuinen ja -mallinen kuppi! Pehmeä, joustava ja sileä.

Toimii luotettavasti ja mukava käytössä. Suosittelen!

On ehdottomasti luotettava ja näppärä käyttää ?

Paras markkinoilla oleva kuukuppi, hyvästi ohivuodot, tämä istuu täydellisesti ❤

Kiitos teille, että teette hyvää työtä! Ostin tänään teidän kuukupin ja tuli tosi hyvä mieli siitä! Kivaa tukea suomalaista työtä, ja pakkaus sekä pieni pussukka ovat myös kauniit.

Riittävä koko kovempaankin vuotoon. Erittäin pehmeä ja istuva kuukuppi. Käytössä todella huomaamaton ja varma, myös urheillessa. Vaihtamalla roskaavat tamponit ja siteet Nomaihin tein samalla pienen ekoteon, josta olen ylpeä. Voi kun olisin ymmärtänyt tämän tuotteen helppouden jo aikaisemmin, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä muuttaa oman ajattelun suuntaa. Suosittelen lämpimästi kaikille meille super-naisille. ❤️ NOMAI = I _AM _ON, love it.

Pehmeämpi kuin kilpailijat. Siksi hyvin istuva. Ei ohi vuotoja. Suosittelen. Helppo käyttää.

Kävin reippaasti hölkäten tunnin lenkin Nomaicup kaverina. Uskomaton fiilis, kun sai keskittyä juoksuun eikä tarvinnut miettiä pikku lirahteluja tahi muita pisujuttuja kylmässä pakkaskelissä. Ihan käsittämättömän mahtava tuote! Tästä on hyvä jatkaa maratonille treenaamista. Sunnuntaina aion juosta 2 tunnin lenkin, ja jos toimii niinkin pitkällä lenkillä, tämä on aivan uskomaton tuote! Suosittelen erittäin lämpimästi tuotetta kaikille naisille. Aina 1000 kertaa mieluummin Nomaicup kuin ”tenaleidi” ?

Pakko antaa palautetta Nomai kuukupista. Sain sen viikon alussa ja otin heti käyttöön. On todella paljon parempi kuin kilpailijan, jota aiemmin olen käyttänyt. Kaikki teidän kuukupissa on paremmin suunniteltu kuin kilpailijoiden kupeissa. Vanha lähtee ehdottomasti roskiin, teidän kuukuppi on ykkönen.

Nomai on yksinkertaisesti täysin ylivoimainen kuukuppi,
jonka tuotekehityksen taustalla on vahva lääketieteellinen osaaminen ja täytyy sanoa, että se kyllä todellakin myös tuntuu.

Oma käyttökokemukseni Nomaista on nyt useampien kuukautisten ajalta, ja jos ylipäätänsä kuukupin käyttö mullisti kuukautiskokemukseni täysin, niin Nomai mullisti sen uudelleen. Täydellisen helppoa ja huomaamatonta! Vai miltä kuulostaisi kuuden tunnin lento kaikkine ”lentokenttäsäätämisineen” kuukautisten kanssa? Aiemmin tuo tilanne olisi herättänyt jäätävän tuskan päälle, mutta Nomain kanssa kuukautiset olivat täysin huomaamattomat ja lähes 12 tunniksi venähtänyt matkustaminen sujui aivan täydellisesti ✨?✨?✨?

Aikaisemmin entisen kuukupin kanssa koin etenkin kupin paikoilleen asettamisen vaikeaksi. En saanut kuppia oikeaan kohtaan, antenni painoi eikä kuppi avautunut täysin, joten seurauksena oli välivuotoja. Kupin myös tunsi koko ajan, kun se oli paikoillaan. Välillä tuntui, että kupin paikoilleen asettamisen onnistuminen riippui täysin kuun ja tähtien asennosta eikä siitä mitä itse tein… se joko onnistui tai ei!

Nomain kuppi on superpehmeä, joustava ja sileä. Ilmeisestikin muotoilu ja materiaalin joustavuus aikaansaavat sen, että se asettuu paikoilleen helposti eikä itselleni ole päässyt tapahtumaan välivuotoja lainkaan! Eikä kuppi tunnu miltään!

Itse suosittelen kuukautisten aikaan olemaan itsellemme lempeitä ja suomaan itsellemme lepoa, mutta on upeaa, että tuota lempeyttä voi harrastaa myös vaikka uima-altaassa tai saunan ihanassa syleilyssä. Omaan uintiharrastukseen tämä sopii siis täydellisesti ??❤️Ei enää väliviikkoja harrastukseen kuukautisten vuoksi ❤️

Omassa käytössäni on M-kuppi. Tuumailin S ja M koon välillä, mutta päädyin M-kokoon ja olen tyytyväinen valintaan. Kupin koon valinnassa kannattaa ottaa toki huomioon vuodon määrä, mutta myös oma anatomia.

Minun on pakko päästä jakamaan tämä ilo ja uskomattoman hyvä vointini, kiitos Nomai-kuukupin!

Kärsin pitkään kuukautisten aikana kovista kivuista, joilla ei ollut mitään tekemistä itse kuukautiskipujen kanssa. Tamponi eikä side kumpikaan enää toimi minulla, kärsin todella tukalasta tunteesta kuukautisten alkamisesta asti pitkälle niiden loppumisen jälkeenkin. Kuiva, tukala, ahdas, ahdistava tunne, joka vaikutti jo oikeasti koko kroppaan ja mieleen.

Kokeilin äitini ehdotuksesta tuotettanne. Olin todella epävarma asiasta ja kammoksuin koko kuppitouhua, kukaan ei ollut koskaan kertonut minulle tällaisesta mitään aiemmin.

Olin NIIN väärässä! Kuukuppi on ehdottomasti paras ostokseni koskaan, ja se on parantanut elämääni huomattavasti! Olen valtavan helpottunut, onnellinen ja mikä parasta, tamponin ja siteen aiheuttamia kipuja ei ole enää ollenkaan!

Ystävällisin terveisin,
Alisa L.

Olen ollut todella tyytyväinen kuukuppiini! Ehdottomasti paras kaikista testaamistani?? terkuin Roosa

Haluan kiittää teitä huikean hyvästä tuotteesta! Kuukautisten kanssa eläminen ei ole koskaan tuntunut näin ”normaalilta” ja lähes miellyttävältä, kun nyt ensimmäistä kertaa käytän Nomai-kuukuppia.

Epäilin kyllä, että kuukupista ei välttämättä olisi minulle iloa juuri pahimpina vuotopäivinä ja olin myös epävarma, osaisinko käyttää kuppia. Onneksi nettisivuiltanne sain riittävästi käyttöohjeita, ja niitä lukiessa myös kiinnostus omaa kehoa ja sen toimintaa kohtaan kasvoi. Varmuus ja hallinnan tunne lisääntyi. Yllättäen harjoittelun sivutuotteena opin rentoutumiskeinoja, joista varmasti tulee olemaan apuja esim. gynekologikäynneillä jatkossa.

Nyt varsinaisten kuukautisten aikana olen ollut ihmeissäni, miten vähän kipuja olen kokenut. Olen tarvinnut selvästi vähemmän särkylääkkeitä, päivän aikana liikkuminen on helpompaa ja huomaan myös nukkuvani levollisemmin luontevasti mieliasennoissani toisin kuin aiemmin kuukautisten aikaan. Kuukupin tyhjennyskään ei ole tuntunut ennakko-odotuksistani huolimatta epämiellyttävältä vaan jokin outo kiinnostus ja arvostus omaa naiseutta kohtaan on herännyt näilläkin hetkillä.

Ystävällisin terveisin
Hanna M.

Minulla on ollut aiemmin muiden valmistajien kuukuppeja, ja olen ollut todella harmissani, kun ne eivät ole sopineet minulle. Laittaminen ja ottaminen on ollut kivuliasta ja hankalaa. Minulla on emättimen kiputiloja, joten ajattelin, etten voi kuukuppia käyttää. Annoin vielä mahdollisuuden teidän kuukupille ja sen käyttö onnistuu! Niin ihanaa. Se on niin pehmeä, että pienellä harjoituksella ei aiheuta kipua.

Yt Hanna P-A.

Ihan loistava tuote!
Parin harjoittelukerran jälkeen käyttö oli helppoa. Toimii treenatessa ja ohivuotoja ei tarvitse pelätä. Ei ole paluuta kertakäyttöisten kuukautissuojien maailmaan!
-Heini

Mukavan tuntuinen kuppi
Kuppi on helppokäyttöinen, sekä tietysti ekologisia arvojani vastaava. Voin tehdä mitä vaan aktiviteetteja ilman, että kuppi tuntuisi ollenkaan. Ehdottomasti kuukuppimarkkinoiden paras kuppi!
-Elina

Haluan kiittää teitä huikean hyvästä tuotteesta!
Kuukautisten kanssa eläminen ei ole koskaan tuntunut näin ”normaalilta” ja lähes miellyttävältä, kun nyt ensimmäistä kertaa käytän Nomai-kuukuppia.
-Hanna M.

Yksinkertaisesti ylivoimainen

Kuukuppi on huomaamaton_symboli

Huomaamaton

Kuukuppi on luotettava_symboli

Luotettava

Kuukuppi on hygieeninen_symboli

Hygieeninen

Kuukuppi on edullinen_symboli

Edullinen

Kuukuppi on ekologinen_symboli

Ekologinen