Kuukuppikoot

Valitse kuukupin oikea koko juuri sinulle

Meidän jokaisen keho on yksilöllinen – niin myös kuukautisemme. Sama vaatekoko ei sovi jokaiselle, joten miksi kaikille sopisi täysin samanlainen kuukuppi?

Meiltä saat kolme eri kuukuppi kokoa, joista löydät varmasti juuri sinulle sopivan.

Punainen kuukuppi, musta kuukuppi, kirkas kuukuppi

Miten valitsen kuukupin oikean koon?

Parhaiten sopivan kuukupin löydät lopulta vain kokeilemalla, mutta pienillä vinkeillä kuukupin oikea koko löytyy helpommin.

Jos olet nuori, kuukautisesi ovat juuri alkaneet, sinulla on niukka kuukautisvuoto tai et pidä tamponin käytöstä, punainen kuukuppimme on valintasi. Punainen kuukuppi on malleistamme pienin 23 ml tilavuudellaan. Se sopii erityisesti nuorille naisille sekä uusille kuukupin käyttäjille.

Jos olet aiemmin tottunut käyttämään tamponeja ja vuotosi on normaalia, kirkas kuukuppimme on oiva keskitien kulkija. Kirkkaan kuukupin tilavuus on 32 ml ja se sopii useimmalle kuukupin käyttäjälle.

Erittäin runsaaseen vuotoon sopii parhaiten musta kuukuppimme, jonka tilavuus on 41 ml. Mustan kuukupin suurta kokoa ei kannata säikähtää, sillä kuukupin materiaali on erittäin pehmeää ja taipuisaa, joten se asettuu helposti paikalleen eikä koostaan huolimatta tunnu ikävältä.

 

Testaa huoletta sopivan kuukupin koon löytämiseksi

Tyytyväisyystakuumme ansiosta voit huoletta tilata kuukupin kotiisi ja testata eri malleja sopivan koon löytämiseksi!

Mikäli et ole tyytyväinen Nomai-kuukuppiisi harjoiteltuasi sen käyttöä vähintään neljän kierron ajan, voit palauttaa kupin meille ja saat rahasi takaisin.

Muista myös, että kuukupin käyttö vaatii totuttelua ja harjoittelu tekee mestarin: älä siis luovuta heti ensimmäisellä kerralla. Olemme varmoja, että kun totut kuukupin käyttöön, et enää vaihda siitä pois!

 

Nomai - Mitä gynekologin vastaanotolla tapahtuu
Tyytyväisyystakuu • Mikäli et ole tyytyväinen Nomai-kuukuppiisi harjoiteltuasi sen käyttöä vähintään neljän kierron ajan, voit palauttaa Nomain omasta nettikaupasta ostetun kuukupin (ei koske jälleenmyyjiltä ostettuja tuotteita) ja saat rahasi takaisin. Lähetä meille viestiä osoitteeseen palautukset@nomaicup.com ja saat tarkemmat palautusohjeet paluupostissa. Palautusoikeus astuu voimaan 4 kuukauden kuluttua ostopäivästä ja on siitä eteenpäin voimassa 2 kuukautta.