Kuukuppikoot

Valitse kuukupin oikea koko juuri sinulle

Meidän jokaisen keho on yksilöllinen – niin myös kuukautisemme. Sama vaatekoko ei sovi jokaiselle, joten miksi kaikille sopisi täysin samanlainen kuukuppi?

Meiltä saat kolme eri kuukuppi kokoa, joista löydät varmasti juuri sinulle sopivan.

Punainen kuukuppi, musta kuukuppi, kirkas kuukuppi

Miten valitsen kuukupin oikean koon?

Parhaiten sopivan kuukupin löydät lopulta vain kokeilemalla, mutta pienillä vinkeillä kuukupin oikea koko löytyy helpommin.

Jos olet nuori, kuukautisesi ovat juuri alkaneet, sinulla on niukka kuukautisvuoto tai et pidä tamponin käytöstä, S-koon kuukuppimme on valintasi. S-koon kuukuppi on malleistamme pienin 23 ml tilavuudellaan. Se sopii erityisesti nuorille naisille sekä uusille kuukupin käyttäjille.

Jos olet aiemmin tottunut käyttämään tamponeja ja vuotosi on normaalia, M-koon kuukuppimme on oiva keskitien kulkija. M-koon kuukupin tilavuus on 32 ml ja se sopii useimmalle kuukupin käyttäjälle.

Erittäin runsaaseen vuotoon sopii parhaiten L-koon kuukuppimme, jonka tilavuus on 41 ml. L-koon kuukupin suurta kokoa ei kannata säikähtää, sillä kuukupin materiaali on erittäin pehmeää ja taipuisaa, joten se asettuu helposti paikalleen eikä koostaan huolimatta tunnu ikävältä.