Minä rakastan kiireistä elämääni

42-vuotias Heidi arvelee, ettei olisi ikinä lähtenyt kokeilemaan kuukuppia, ellei hänelle olisi siihen Nomain tuotekehitysvaiheessa tullut mahdollisuutta. Nyt hän on äärimmäisen iloinen uudesta tuttavuudestaan, eikä vanhaan palaaminen ole hänelle enää vaihtoehto.

Tällainen minä olen

Kuvailisin elämäntapaani hyvin aktiiviseksi. Ammatiltani olen opettaja ja vapaa-ajallani harrastan muun muassa tennistä, kuntosalia, salsaa ja joogaa. Hyvällä ja iloisella tavalla minua pitävät kiireisenä myös perheeni, johon kuuluu yksi lapsi ja koira.

Silloin kuulin kuukupista ensimmäisen kerran

Ennen Nomaita minulla ei ollut kuukupeista minkäänlaista kokemusta. Luultavasti en olisi lähtenyt opettelemaan uudenlaisen kuukautissuojan käyttöä, ellei minulle olisi siihen Nomain testiryhmäläisenä tullut mahdollisuutta. Kun minua pyydettiin puoli vuotta sitten testaajaksi mukaan, en toisaalta epäröinyt hetkeäkään. Ajattelin, että tällaista tilaisuutta ei kannata jättää käyttämättä.

Kokemuksiani Nomaista

Olin ajatellut ennakkoon, että kuukupin käyttäminen olisi jotenkin paljon vaivalloisempaa kuin se todellisuudessa oli. Kupin paikalleen asettaminen sujui hyvin heti ensimmäisestä kokeilukerrasta alkaen. Poisottamista jouduin harjoittelemaan hieman enemmän, sillä kuukuppi on aika lailla erilainen kuukautissuoja kuin tamponi. Kovin kauaa käytön opetteluun ei tosin mennyt, sillä jo kolmannella kierrollani huomasin, että poistaminen alkoi sujua rutiinilla.

Eniten minua on yllättänyt se, miten kätevä kuppi oikeasti on. Se on aina odottamassa kylpyhuoneen peilikaapissa, eikä enää tarvitse huolehtia siitä, onko kotona kuukautisten alkaessa kuukautissuojia valmiina. Myös se, ettei kuppi paikoilleen asetettuna tunnu yhtään miltään, on tullut yllätyksenä. Ohivuotoja minulla ei ole ollut missään kohtaa, eli Nomai on kyllä kokemukseni mukaan todella luotettava kuukautissuoja. Niin, ja nyt vasta olen alkanut miettiä sitäkin, miten paljon olen aikaisemmin kuluttanut kuukautissuojiin rahaa. Kuppi on kestokuukautissuoja ja sen käyttö tuo ihan selkeää säästöä. Pidän myös siitä, että kuukupin käyttäjänä teen jokaisten kuukautisteni aikana ympäristöteon.

Nomai - Heidi - Minä rakastan kiireistä elämääni

Minä rakastan…

Voi, elämäni on täynnä ihania asioita! Rakastan aivan ennen kaikkea lastani, perhettäni ja ystäviäni. Lisäksi minulle tärkeitä asioita ovat hyvä ruoka, matkustelu ja liikunta kaikissa sen muodoissa. Elämäni on kovin aktiivista ja liikkuvaista. On ihanaa, että nyt minulla on myös mahdollisuus nauttia siitä aivan täysillä kuukauden ajasta riippumatta!

Tästä syystä sinunkin pitäisi kokeilla!

Luulen, että aika monelle naiselle tänä päivän ovat tärkeitä sellaiset asiat, kuten ekologisuus, vaivattomuus ja edullisuus. Siksi en oikein keksikään, kenelle kuppi ei olisi kuukautissuojana hyvä vaihtoehto. Vaikka olisit jo ehtinyt aikuiseen ikään, eikä uusien asioiden opettelu enää oikein innostaisi, kannustan sinua kokeilemaan silti! Tulet melko varmasti yllättymään siitä, miten helpoksi kuukautisten aikainen elämä kupin ansiosta tulee muuttumaan. Jos olisin aikaisemmin tiennyt kuukupista sen, mitä tiedän nyt, olisin aloittanut kupin käytön jo vuosia sitten!