Minulle elämä on ihana tanssi

18-vuotias Aura on liikkunut aktiivisesti aivan pienestä tytöstä asti. Auran elämään tuovat iloa muun muassa baletti, showtanssi, kilpa-aerobic ja yhteiset hetket läheisten ihmisten kanssa.

Tällainen minä olen

Valmistuin juuri ylioppilaaksi ja olen käynnistelemässä jatko-opintoja. Toiveissani olisi tehdä jonain päivänä työtä lääketieteen maailmassa, ehkä kirurgina. Pyrin elämään terveellistä ja tasapainoista elämää. Kiinnitän huomiota siihen, mitä syön ja myös liikun paljon päivittäin. Aloitin tanssiurani 3-vuotiaana ja siitä asti olen harrastanut ja kilpaillut eri tanssilajeissa sekä aerobicissa. Tänä päivänä minulle tärkeitä harrastuksia ovat myös lenkkeily ja salilla käynti. Silloin kun en ole liikkeessä, tykkään viettää aikaa rakkaiden läheisteni kanssa.

Silloin kuulin kuukupista ensimmäisen kerran

Sain kuulla kuukupista ensimmäisen kerran noin vuosi sitten ystävältäni. Hän oli kokeillut kuppia ja kehui sen olevan käytössä todella mukava. Kiinnostuin aiheesta ja ryhdyin googlailemaan siitä lisää. Päätin kokeilla, koska kuppi vaikutti siteitä ja tamponeita käytännöllisemmältä kuukautissuojalta.

Tilasin ensimmäisen kuukuppini suomalaiselta valmistajalta ja ryhdyin kokeilemaan sitä innoissani. Harmikseni minun on myönnettävä, että ensimmäiset kokemukseni kupista eivät olleet kovin positiivisia. Minulla oli vaikeuksia kupin paikalleen laittamisessa ja poisottamisessa. Mikä ikävintä, se aiheutti sisällä ollessaan epämiellyttävää paineen ja hankauksen tunnetta. Öisin kuppi tuntui niin ikävältä, etten voinut käyttää sitä silloin ollenkaan. Lisäksi sain ohivuotoja niin, että jouduin varmistelemaan kupin toimivuutta siteellä tai pikkuhousunsuojalla. Kokemukseni olivat niin miinusmerkkisiä, että päätin palata takaisin tamponien käyttäjäksi.

Kokemuksiani Nomaista

Nomaista kuulin ystävältäni noin puoli vuotta sitten. Päätin vielä antaa kupille mahdollisuuden ja nyt voin sanoa, että olen iloinen että tein niin. Yllättäen kuppi oli sisällä tosi huomaamaton ja yönikin alkoivat sujua sen kanssa hyvin heti alusta alkaen. En tiedä, johtuiko aikaisemmasta kupin käytön harjoittelustani, mutta Nomain kohdalla paikalleen laitto ja poisottaminen onnistuivat aivan alusta asti hyvin. Myöskään ohivuotoja minulla ei ole ollut kertaakaan. Luulen, että tämä kaikki johtuu kupin pehmeästä materiaalista sekä siitä, että se joustavuutensa ansiosta asettuu sisääni hyvin ja anatomiaani mukaillen.

Erityisen mukavalta tuntui, ettei minun Nomain ansiosta tarvinnut stressata kuukautisista lainkaan keväällä kirjoitusten aikaan. Vaikka istuin paikoillani kuusi tuntia putkeen, ei kuppi hangannut ja se myös piti vuodon luotettavasti sisällään.

Nomai - Aura - Minulle elämä on ihana tanssi

Minä rakastan…

Minulle tärkeitä asioita ovat elämänilo ja elämästä nauttiminen. Näitä saan urheilusta ja yhdessäolosta läheisteni kanssa. On ihanaa, että nykyään voin pitää kupin ansiosta hyvää fiilistä yllä myös kuukautisten aikaan!

Tästä syystä sinunkin pitäisi kokeilla!

Kuukuppi on sopiva kuukautissuoja niille, jotka haluavat elämän olevan helppoa myös vuotopäivinä. Tai tahtovat elää aktiivista, urheilullista elämää kuukauden ajasta riippumatta. Nomai on hyvä valinta erityisesti sellaisille naisille, joilla ei ole kuukupin käyttökokemusta ennestään. Koska Nomai on niin ihanan pehmeä, luotettava ja käytössä huomaamaton, se on luultavasti mukavin saatavilla oleva vaihtoehto kuukupin käytön harjoitteluun.

Ei kannata myöskään jättää kokeilematta siksi, että pelkäisi kupin olevan käytössä kivulias tai muuten epämiellyttävä. Yksi Nomain lukuisista hyvistä puolista on, että sitä saa kolmessa eri koossa. Me kaikki olemme anatomialtamme erilaisia ja Nomain kokovalikoimasta jokainen löytää varmasti itselleen soveltuvimman vaihtoehdon!