Nomai-verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 01.04.2022 alkaen

Nomain verkkokaupasta tilaaminen

Nomai  (Y-tunnus: 2525124-4) verkkokaupasta voit tilata Nomain valmistamia kestokuukautissuojia. Lisätietoa Nomai-kuukupeista saat Nomain verkkosivulta (www.nomaicup.com) tai lähettämällä meille sähköpostia (info@nomaicup.com). 

Myymme tuotteita sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Toimitamme tuotteitamme kaikkialle Suomeen sekä ulkomaille (pois lukien Yhdysvallat ja Kanada). Hinnat sisältävät arvonlisäveron, ja hintoihin lisätään toimituskulut (katso hinnasto kohdasta Toimitushinnat).

Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia tilaus- ja toimitusehtoja.

Toimitus

Nomain verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen tai tilaajan valitsemaan toimituspaikkaan.

Toimitustapana on yksittäisissä tilauksissa Postin kirjelähetys. Suuremmissa tilauserissä pyydämme toimitustavan sopimiseksi olemaan yhteydessä osoitteeseen: info@nomaicup.com.

Tehtyäsi tilauksen ja maksusuorituksen tultua hyväksytyksi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tämä tilausvahvistus toimii myös kuittina ostoksestasi.

Toimitusaika Suomeen on yleensä 2–4 arkipäivää.

Toimitushinnat

Postitushinta Suomeen on 4,90 eur ja muualle maailmaan 6,90 eur. Toimitus Suomessa suoraan kotiin on 10€. Toimitus on ilmainen tilauksille, joiden loppusumma ylittää 60€. Ilmainen toimitus ei koske suoraan kotiin toimitettuja lähetyksiä.

Tuotteiden hinnoittelu

Tuotteen hinnan näet verkkokaupassa, ja se sisältää arvonlisäveron (24 %). Toimituskulut lisätään tuotteen hintaan verkkokaupan kassalla.

Toimitus ulkomaille

Toimitus ulkomaille kestää yleensä 3–7 arkipäivää.

Maksaminen

Maksunvälittäjänä verkkokaupassa toimii PayTrail (www.paytrail.com), jonka kautta tuotteet voi maksaa yleisimmillä luottokorteilla, suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, Collector-laskulla/osamaksulla tai Jousto-laskulla/osamaksulla. Yritysasiakkaat voivat tiedustella laskutusmahdollisuudesta sähköpostitse: info@nomaicup.com.

Tuotteen palauttaminen

Nomain verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kuluttaja-asiakkaille 14 vuorokauden palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta lukien. Koska Nomain kuukuppi on hygieniatuote, palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Mikäli tuote on palautettaessa virheetön, palautamme rahat asiakkaan tilille 30 vuorokauden kuluessa palautuksen saapumisesta. Palautamme ainoastaan tuotteen hinnan, emme postikuluja. Mikäli palautus on aiheeton, veloitamme siitä aiheutuneet kulut, vähintään 20 eur.

Asiakas vastaa itse tuotteen palautuskustannuksista, joka on riippuvainen palautettavan tuottepaketin koosta. Tuotteen palautuskustannukset ovat keskimäärin 5-10 €.

Paketin noutopaikasta noutamatta jättäminen ei merkitse  peruuttamis- ja palautusoikeuden käyttämistä. Mikäli asiakas ei nouda lähetystä, Nomailla on oikeus periä asiakkaalta noutamattoman, Nomaille palautuneen lähetyksen käsittelystä erillinen 10 euron käsittelymaksu, joka vähennetään asiakkaalle hyvitettävästä summasta.

Huom! Tarkistathan antamasi osoitetiedot huolellisesti ennen tilauksen tekemistä. Jos paketti palautuu meille siitä syystä, että Asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat osoitetiedot eivät ole oikeat, palautunut paketti käsitellään noutamattomana lähetyksenä.

Sopimussuhteen sinun ja Nomain välillä katsotaan alkaneen silloin, kun olemme vahvistaneet tilauksesi ja olet saanut meiltä tilausvahvistuksen sähköpostitse. Huomaathan, että riippuen sähköpostistasi tilausvahvistukset voivat suodattua Roskaposti- tai SPAM-kansioon.

Tilaukset käsitellään aina saapumisjärjestyksessä. Pakkaamme tilaukset päivittäin ja postitamme niitä joka arkipäivä.

Voit käyttää palautusoikeuttasi ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse info@nomaicup.com. Lähetämme sinulle tarkemman ohjeistuksen palautuksen tekemiseen.

Sisällytä sähköpostiisi seuraavat tiedot:

  • Nimi, osoite ja puhelinnumero.
  • Tilausnumero, löytyy sekä kuitista että tilausvahvistuksesta.
  • Palautuksen syy (vapaaehtoinen tieto).
  • Jos haluat vaihtaa tuotteen vastaavaan tuotteeseen, liitä mukaan tieto tästä. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen vastaavaan, sillä ei ole palautus/vaihto-oikeutta.

Vastaamme sähköpostiisi arkipäivinä (normaalisti 24 tunnin kuluessa viestistäsi) ja lähetämme sinulle tarkemmat ohjeet palautusta varten.

Reklamaatio

Reklamaatiota tehdessäsi ja virheellistä tuotetta palauttaessasi olet velvollinen esittämään kuitin ostotapahtumasta. Lähetä reklamaatio kirjallisesti osoitteeseen: info@nomaicup.com.

Riitatilanteiden käsittely

Nomai ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista virheistä, toimitusviivästyksistä jne. Sopimuksiin sovelletaan Suomen lakia. Riitatilanteissa osapuolet pyrkivät todisteellisesti neuvottelemaan asian ratkaisemisesta. Mikäli neuvottelut eivät johda tulokseen, ratkaistaan erimielisyydet Nomain kotipaikan alioikeudessa.

Muuta

Kuluttajaviraston sivuilta saat lisätietoa kuluttajasuojasta verkkokaupassa. (linkki: https://www.kkv.fi/)

Nomai pidättää oikeuden tuotteen hinnan ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5 000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.

Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1–36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn vähimmäisosamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB

 

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90 €:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 €/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 €/kk ja 19,90 %:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3 000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!