Nomai-kuukuppi

29,90 

Nomai-kuukupista on nyt valittavissa kolme kokoa ja väreinä kirkas, musta tai punainen. Nomai on gynekologin suunnittelema kuukuppi, jonka muotoilu pohjaa naisen anatomian ja kuukautisten fysiologian tuntemukseen. Siksi se istuu sinulle täydellisesti sekä on käytössä varma ja huomaamaton.

Kolme kokoa S, M ja L. Kaikkia kokoja saa kolmessa värissä.

Valitse haluamasi Nomai-kuukuppi vaihtoehdoista.
S
M
L
Musta
Kirkas
Punainen
Poista
 • Nomai S
  Kuukuppi erityisesti nuorille naisille tai niukkaan vuotoon.
  Kupin tilavuus on 23 ml.
 • Nomai M
  Kuukuppi erityisesti normaaliin vuotoon.
  Kupin tilavuus on 32 ml.
 • Nomai L
  Kuukuppi erityisesti runsaaseen vuotoon.
  Kupin tilavuus on 41 ml.

Käyttäjien tuotearviot

5 arviota tuotteelle Nomai-kuukuppi

 1. Helmi

  Ihan paras kuppi! Ei tunnu käytössä yhtään, ja helpottaa kuukautisia paljon.

 2. Terhi

  Ihanan pehmeä ja huomaamaton. Ei ohivuotoja. Musta ja punainen hyviä värejä eivät tummu ja näytä ikävältä. Aivan täydellinen tuote.

 3. Marjut

  Nuoruudessani, ennen kahta synnytystäni käytin aktiivisesti kuukuppia useamman vuoden. Synnytysten jälkeen en enää löytänyt sopivaa kuppia, aiemman ulkomaisen merkin tuotteita ei enää ilmeisesti valmistettu. Kokeilin muita saatavilla olevia kuukuppeja, huonoin tuloksin. Sitten huomasin mainoksen uudesta Nomaista, jonka tilasin saman tien ja se onkin ollut siitä lähtien käytössä! Aivan loistava tuote!

 4. Nina

  Ihanan pehmeä kuukuppi! Se ei tunnu käytössä lainkaan ja voin lähes unohtaa kuukautiseni! Kiitos Nomai!

 5. Mirja

  Ehdottomasti paras kolmesta kokeilemastani kuukupista! Mukavan joustava, helposti puhdistettavat ilmareiät, aukeaa helposti sisään laiton jälkeen, kuppi ei tunnu miltään. Antennin leikkasin kokonaan pois, ja kupin saa silti helposti poistettua.
  Hienoa, ettei synnyttäneitä ohjeisteta suoraan tilaamaan isompaa kokoa, vaan ottamaan huomioon muutkin kupin kokoon vaikuttavat asiat. S-koko on juuri sopiva, vaikka kaksi lasta on tullut synnytettyä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.