Slider

Nomai on suomalainen yritys, joka edistää naisterveyttä laadukkaiden kuukautistuotteiden ja lääketieteellisen osaamisen avulla. Yritystä pyörittävät sen perustajat, voimakaksikko gynekologi Nonna Heiskanen ja terveydenhoitaja Mari Kosunen.

Nonna Heiskanen kehitti kuukupin

Nonna Heiskanen

Gynekologi, lääketieteen tohtori, dosentti Nonna Heiskanen on tehnyt pitkän uran naisterveyden parissa.

Nonna on työhistoriansa aikana työskennellyt Kuopion yliopistollisen sairaalan naistentautien ja synnytysten erikoislääkärinä sekä pitänyt gynekologin vastaanottoa yksityisillä klinikoilla. Tällä hetkellä Nonna ottaa potilaita vastaan Terveystalossa Kuopiossa.

Lääkärin työnsä lisäksi Nonna on ansioitunut tutkijana, erikoistumisaiheenaan synnytysopilliset komplikaatiot ja niiden syyt. Nonnalla on yhteensä 27 kansainvälistä tutkimusjulkaisua. Tutkimustyöstään Nonna on palkittu vuonna 2009 Suomen Gynekologiyhdistyksen Seth Wichmann -palkinnolla sekä vuonna 2011 Martti Hämäläisen palkinnolla.

Tärkeä osa Nonnan elämää on myös hänen kuusilapsinen perheensä.

Mari Kosunen

Mari Kosunen valmistui sisätauteihin ja kirurgiaan erikoistuneeksi sairaanhoitajaksi vuonna 1998. Lisäksi hänellä on terveydenhoitajan AMK-tutkinto vuodelta 2011. Terveydenhoitajan tutkinnon kautta Marilla on laaja osaaminen muun muassa kuukautis- ja seksuaalineuvontaan liittyvissä asioissa. Potilaita Mari on uransa aikana hoitanut Kuopion yliopistollisessa sairaalassa.

Terveydenhoidon ammattiuransa lisäksi Mari on tehnyt viime vuodet hienoa ja arvokasta työtä myös kotiäitinä hoitamalla neljää lastaan sekä työskentelemällä perheen omassa yrityksessä.

Sairaanhoitaja Mari Kosunen on Nomai-kuukupin kehittäjä

Nomai

Vuonna 2018 perustetun Nomain missiona on tarjota naisille markkinoiden laadukkaimpia kuukautistuotteita sekä luotettavaa tietoa naisterveyteen liittyvistä asioista. Yrityksen päätuote, Nomai-kuukuppi on gynekologi Nonna Heiskasen suunnittelema, suomalaisten käyttäjien testaama ja Suomessa valmistettu laadukas kuukautissuoja. Tuotteen kehityksen pohjana on vahva osaaminen naisten terveydenhoidon ja lääketieteen tutkimuksen maailmasta.

Nomain arvot

Ekologisuus
Suomalaisuus
Naisterveyden parantaminen
Kestävän kehityksen edistäminen
Muovin käytön vähentäminen
Vastuullisuus

Haluatko lisätietoa Nomaista?

Kiinnostaisiko yhteistyö? Ota yhteyttä. Kuulet meistä pian!

MINUA KIINNOSTAA (rasti ruutuun:)

Opi uutta naisterveydestä