Slide 1
Slide 1
previous arrow
next arrow

Nomai on suomalainen brändi, joka edistää naisterveyttä laadukkaiden kuukautistuotteiden ja lääketieteellisen osaamisen avulla. Nomain tuotteet on kehittänyt gynekologi Nonna Heiskanen.

Nomai – yksinkertaisesti ylivoimainen – kuukupin tarina

Nonna Heiskanen

Gynekologi, lääketieteen tohtori, dosentti Nonna Heiskanen on tehnyt pitkän uran naisterveyden parissa.

Nonna on työhistoriansa aikana työskennellyt Kuopion yliopistollisen sairaalan naistentautien ja synnytysten erikoislääkärinä sekä pitänyt gynekologin vastaanottoa yksityisillä klinikoilla. Tällä hetkellä Nonna ottaa potilaita vastaan Terveystalossa Kuopiossa.

Lääkärin työnsä lisäksi Nonna on ansioitunut tutkijana, erikoistumisaiheenaan synnytysopilliset komplikaatiot ja niiden syyt. Nonnalla on yhteensä 27 kansainvälistä tutkimusjulkaisua. Tutkimustyöstään Nonna on palkittu vuonna 2009 Suomen Gynekologiyhdistyksen Seth Wichmann -palkinnolla sekä vuonna 2011 Martti Hämäläisen palkinnolla.

Rakas osa Nonnan elämää on myös hänen kuusilapsinen perheensä.

Nomai

Vuonna 2018 perustetun Nomain missiona on tarjota naisille markkinoiden laadukkaimpia kuukautistuotteita sekä luotettavaa tietoa naisterveyteen liittyvistä asioista. Yrityksen päätuote, Nomai-kuukuppi on gynekologi Nonna Heiskasen suunnittelema, suomalaisten käyttäjien testaama ja Suomessa valmistettu laadukas kuukautissuoja. Tuotteen kehityksen pohjana on vahva osaaminen naisten terveydenhoidon ja lääketieteen tutkimuksen maailmasta.

Nomain arvot

Ekologisuus
Suomalaisuus
Naisterveyden parantaminen
Kestävän kehityksen edistäminen
Muovin käytön vähentäminen
Vastuullisuus

Haluatko lisätietoa Nomaista?

Kiinnostaisiko yhteistyö? Ota yhteyttä. Kuulet meistä pian!

MINUA KIINNOSTAA (rasti ruutuun:)

Opi uutta naisterveydestä